Language
English
Myanmar
Language
English
Myanmar
မူလစာမျက်နှာ
YSI အကြောင်း
နောက်ခံသမိုင်း
ရည်ရွယ်ချက်
သတင်းများ
လစဉ်
ကြေညာချက်များ
စာတမ်းများ
လှုပ်ရှားမှုများ
သင်တန်း
အစည်းအဝေး
ကွင်းဆင်းဆောင်ရွက်မှု
ဆက်သွယ်ရန်
ဗီဒီယိုများ
မူလစာမျက်နှာ
YSI အကြောင်း
နောက်ခံသမိုင်း
ရည်ရွယ်ချက်
သတင်းများ
လစဉ်
ကြေညာချက်များ
စာတမ်းများ
လှုပ်ရှားမှုများ
သင်တန်း
အစည်းအဝေး
ကွင်းဆင်းဆောင်ရွက်မှု
ဆက်သွယ်ရန်
ဗီဒီယိုများ
၂၀၂၁ စာတမ်းဖတ်ပွဲ
"တတိယဆုရ တက်သစ်စပညာရှင်စာတမ်း" ကော်ဖီအချဉ်ဖောက်ခြင်း (Fermentation) နည်းလမ်းအမျိုးမျိုးဖြင့် ကော်ဖီ၏ အရည်အသွေး၊ အရသာအပေါ်လွှမ်းမိုးမှုအားသုတေသနပြုစမ်းသပ်ခြင်း
Description
Reviews (0)
ဦးရဲဝင်းအောင်
ဦးစီးအရာရှိ
Write a review
Your Name
Your Review
Note:
HTML is not translated!
Rating
Bad
Good
Continue
"တတိယဆုရ တက်သစ်စပညာရှင်စာတမ်း" ကော်ဖီအချဉ်ဖောက်ခြင်း (Fermentation) နည်းလမ်းအမျိုးမျိုးဖြင့် ကော်ဖီ၏ အရည်အသွေး၊ အရသာအပေါ်လွှမ်းမိုးမှုအားသုတေသနပြုစမ်းသပ်ခြင်း
Product Code:2021_D2_P7
Download
Download
0 reviews
/
Write a review